Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"Bloggerskan"



Hon ville vara Coolast
Av dem alla

Så hon satte alltid sin
Smartphone i kylen

Efter väl användning!


laddad,decinficerad

Och helt klar för nästa
Cyberdrabbning. ..




Fri vers av Sefarge VIP
Läst 345 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2017-02-22 06:43



Bookmark and Share


  Salvation Pepper
:) Goda skämt behövs!
2017-02-23

  Anya VIP
hahaha Jaa då blir det sannerligen coolt.
2017-02-23

  henke_r
Nästan så man kan tro att du är göteborgare ;)
2017-02-22

  Goraxy 89 Orion VIP
Dé var ju coolt !
2017-02-22

  Johan Strömstedt
Gäller väl även bloggaren, finurlig och bra text!
2017-02-22
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP