Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ditten

 

En våg slog ner

Över ett kort ögonblick av hopp

Hoppet som vadade i den enskilda och enda längtan

Efter inte bara något fjuttigt ögonblick

Utan minst sagt en hel stund

Något som kunde liknas vid att verka vara

Som ett med allt det andra i en strid ström

Eller åtminstone med ett visst flyt

Och att någon gång ibland

Få känna att

Fan

Jag lyckades ju

 

Men ända tills den där stunden kommer

Kommer något annat i dess ställe

Något som man i fantasin hade kunnat kalla för något annat än vad det är

Men se det går ju bara inte

 

 




Fri vers (Fri form) av Andreas db Gustafsson
Läst 179 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-02-22 19:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Andreas db Gustafsson
Andreas db Gustafsson