Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mesiga flata konflikträdda politiker

Inte så konstigt att det är kaos
laglösheten är idag utbredd
kriminella behandlas med
bomullshänder och lindas in
med mjukhetens sköna filtar
straffen är mycket förmildrande
det daltas än hit än dit med
dessa råa hårdnackade typer
och vad händer med offren!?!
de får lida alla helvetes kval
de själsliga såren är livslånga
men det bryr sig inte de om
kriminella är för dem viktigare
och lever man under sharialagen
går man i stort sett fri och
det är det många som gör idag!
hallå flata mesiga konflikträdda
så kallade politiker, ni kan inte
styra ordentligt, resultatet är
synligt och det är skrämmande!





mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 184 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-02-24 10:09



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
De är löjeväckande.
Trump har rätt i sin analys.
Jag tror att andra länder skrattar åt detta pajasinferno.

Levde stenkastarna i Rinkeby under sharialagen skulle de förmodligen inte leva nu.
Good riddance!
2017-02-24
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP