Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Själen behöver stiga åt sidan

Livet pulserar på
tiden vandrar
tar aldrig paus
vi människor gör
insuper ögonblick
vilar lyssnar in
låter oss hänföras
av vackra stunder
stannar upp och
fotograferar
skriver poesi
skapar allt möjligt
mellan himmel och jord
själen behöver
stiga åt sidan
stanna på olika
hållplatser..





mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 275 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-02-25 01:43



Bookmark and Share


    jaybird
Fick plötsligt lust att gå ut och fotografera det granna i grannskapet.
Tack för din passepartout till det sköna.
2017-02-25

  Larz Gustafsson VIP
Ja, just det.
För att vänta in.
Jesaja 30:15-18
2017-02-25

  Elina Vacker
Finstämd dikt, bra budskap i fin språkdräkt
2017-02-25
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP