Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det är STOR skillnad på folk och folk i Svedala, politiker LJUGER då de snackar om allas lika värde!


Att tvingas föda barn i bil på grund av borttaget BB

Att tvingas föda barn i bil
gå på kurs i hur man gör
på grund av att ett BB lagts ner
är en stor skam, skitpolitiker!
det går jättebra att häva ut enorma
summor till människor som är "på flykt"
det går alldeles utmärkt
då finns det massor av pengar!
välfärden är verkligen på väg
att försvinna bort från svensk jord
överallt är det stora besparingar
man lägger ner avskedar folk
förminskar bidrag till vissa
tar bort försämrar livsvillkoren
det syns solklart vart pengarna tar vägen
helst ska man inte säga det högt...
då blir man ju kallad rasist!
det är jag INTE men när man vet
fått fördjupning och kunskap
i vad som händer med skattemedel
då kan jag inte vara tyst!
etablissemanget med sin ful media
fortsätter sina mörkläggningar!
sanningen får bara INTE höras
mitt svar: DEN SKA EKA ÖVER VÅR JORD





mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 219 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-02-25 11:52



Bookmark and Share


    jaybird
Detta är en högst tragisk konsekvens av att grupp ställs mot grupp.
Denna grupp, som det här paret representerar, anses inte, av makthavarna, tillräckligt viktig för att prioritera.
2017-02-25

  Larz Gustafsson VIP
Skandal!
Jag menar att Trump har rätt om Sverige.
Sverige är sannerligen inget fläckfritt paradis.
Jag tyckte synd om modern, som grät inför tv-kameran.
Sänk politikernas löner och satsa pengarna på vården!
2017-02-25
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP