Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är sanningens följeslagare

Sanningen trampar ned lögnen
dagligen knastrar det under mina sulor
den ska inte tro att den ska kunna
kontrollera mitt liv och styra mina tankar
fortsätter stå rak i motvind
där lögnens fula ansikte bor
den försöker blåsa ner mig
attackerar från alla möjliga håll
men jag är alltid på vakt och känner av
när den försöker manipulera
för det älskar den att göra
och högsta önskan är att kontrollera
styra folks hjärnor med sitt
giftiga propaganda budskap
jag är sanningens följeslagare
lögnen är min ovän!





mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 306 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-02-25 12:41



Bookmark and Share


    jaybird
För bara några år sedan fanns inga sanningar och allt kunde tolkas till relativa förklaringsmodeller.
Nu, när relativisterna får smaka på eget mynt, ropar de plötsligt efter absoluta sanningar och varnar för falska nyheter.
2017-02-25

  Larz Gustafsson VIP
Ja, följer man Jesus, som ÄR Sanningen, så blir man Sanningens följeslagare.
Jesus poängterade att Satan är lögnens fader.
Trist med alla liberalteologer som inte vill se detta.
2017-02-25
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP