Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Goodbye lögnmedia!

Jag är skadeglad och det känns så
befriande att CNN blev portad
från pressträff i Vita huset!
sänder man ut osanna påståenden
vinklar och mörklägger sanningen
då får de skylla sig själva!
jag tog bort deras falska nyheter
sa upp kanalen som gjorde
mig på dåligt humör och
framkallade mycket ilska
CNN är bara en av flera
goodbye lögnmedia!





mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 249 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-02-25 13:09



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Vad är sanning?
Frågan ställdes av Pilatus.
I det här fallet är sanningen att Sverige inte är något paradis och att Trump har rätt.
Det är bara diktaturer som mörkar missförhållanden typ stenkastningen i Rinkeby, våldtäktsstatistiken m m.
Svensken måste sluta blunda.

2017-02-25

    jaybird
De har, efter en lång tid, plötsligt förlorat problemformuleringsprivilegiet. Deras demokratiskt valde motståndare, president Donald Trump, kommunicerar direkt med folket.
2017-02-25
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP