Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tillägnad en svensk


senryu


hans bästa vänner
är tysta inbundna verk

säkert tusentals




Bunden vers (Haiku) av SpamPippiL VIP
Läst 287 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-02-25 19:33



Bookmark and Share


  Ola Rydberg
Fint
2017-03-05

  Larz Gustafsson VIP
Jag är själv bibliofil, så de kan jag identifiera mig med.
2017-02-25
  > Nästa text
< Föregående

SpamPippiL
SpamPippiL VIP