Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag skapar mina budskap dikter alster texter poesi

Jag skriver inte för att bli omtyckt och klappad på kind
eller höra orden fantastiskt suveränt enastående
jag skapar mina budskap dikter alster texter poesi
oavsett precis som jag vill och retar jag upp någon eller
irriterar är för obekväm så behöver de inte läsa
det som finns inuti min själ mitt hjärta mina tankar
ska bara ut i ljus och fylla tomma blad





mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 276 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-02-26 08:14



Bookmark and Share


  limerick
Modigt och rätt! Fortsätt så!
2017-02-28

    ej medlem längre
Strålande - respekt - Det är yttrandefrihet här i Sverige, men de som sitter vid makten känner sig hotade av varje individualist - älskar bara jasägare som viftar på svansen!
2017-02-27

    ej medlem längre
Goda skäl för skrivande.
2017-02-26

  Larz Gustafsson VIP
Det finns alltid fåntrattar som retar upp sig på den som har en åsikt som avviker från PK-lobbyns.
Men det är DE som är problemet, inte vi.
2017-02-26
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP