Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Elva sekunder och ett ritkol närmare en kroki

gestaltens rörelse

avtecknad mot en vit vägg

bergtagen som den raka furans bedjande rötter

 

det lockiga håret uppsatt

frisläppt i kreativitetens skissartade handräckning

 

tio sekunder senare

en snabb kroki

 

och jag ser dig le

med konstnärens igenkänning

i mungipan

 

© Birgitta Wäppling, 26 februari 2017




Fri vers (Fri form) av © Birgitta Wäppling VIP
Läst 245 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-02-26 18:18



Bookmark and Share


  Göran P Rödholm
Stilfull. Inte ett ord för mycket. En enormt fin dikt.
2017-03-10
  > Nästa text
< Föregående

© Birgitta Wäppling VIP