Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hög tid att dra undan mörkläggningsskynket

Politiker, det är hög tid att dra
undan mörkläggningsskynket
ni kan inte hålla på och gömma
undan all sanning hur länge
som helst och kom ihåg att den
kommer att vinna över er lögn
människor är inte så dumma
som en del av er kanske tror
de ser och hör förstår att landet
håller på att gå sönder falla isär
era handlingar har gett synliga
och mycket skrämmande resultat
kom nu inte och säga att vi
som ifrågasätter utvecklingen
som har en annan åsikt än er
är rasister, för det är också en
stor illaluktande lögn!





mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 163 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-02-28 23:40



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Bort med skygglapparna!
Face the machine!
2017-03-01
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP