Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

02:45

andas tungt
av andedräkt korrumperad av rök
och alkhol

slingrar mig ur
in
släpandes mot asfalten
benen har slutat stå

stannar tiden när pupillen vidgas
tränger igenom
alla romantiska lager av kärleksföreställning
widescreen dolbysurround kärlek

vinden kan inte fånga upp mig nu




Fri vers av Duarte
Läst 424 gånger
Publicerad 2006-05-20 12:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Duarte
Duarte