Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

till matilda

alla dessa pojkar
som ständigt fångar dina ögon
har jag inte förbannat dem
varje gång de trott
att du är en bland mängder
av ögon som kan fångas
när deras förstånd
inte räcker till
för att göra dig lycklig.




Fri vers av Duarte
Läst 410 gånger
Publicerad 2006-09-03 19:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Duarte
Duarte