Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ännu ett utkast.


november

jag vet vad monotomi
betyder för din sinnesro
jag har varit där

då dagen inte upphör att vara



jag vet
för det var länge sedan jag slutade tänka
på något annat än ensamhet

hur den kommer att röva bort mig
till något bättre


rädd för att det spektakulära
är alldeles för stort och okontrollerat
rädd att människor enbart är hål som jag måste fylla



heller då den tunga, tysta ensamheten




Fri vers av Duarte
Läst 418 gånger
Publicerad 2006-10-16 23:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Duarte
Duarte