Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det är ändå inte jag

i dödlighetens namn
är jag med större nöje dum och kåt
snarare än smart och preparerad
med en arsenal av vackra ord
att viska i någons öra
medan kärleken spelar sina endimensionella serenader
om och om och om igen
tills allting rinner som sockervadd ur din mun

jag placerar hellre handen mellan mina ben
och onanerar till lättsmält mtvsörja
än låter mig lockas
av ännu ett ändlöst försvarstal till monogami
och jämställda parförhållanden
som trivs och beskrivs i unkna tv-soffor

för morgondagen röker jag upp det sista lilla liv jag har
super och knullar tills allting ger med sig
jag ber inte om räddning
jag undanber mig alla sönderplockade människors välmening

och lämnar det där hän
åt en annan generation och en annan dag
detta är ändå inte jag




Fri vers av Duarte
Läst 410 gånger
Publicerad 2006-09-03 19:28



Bookmark and Share


    Camillaa
du målar upp en bild för läsaren!
/ C *
2006-09-03
  > Nästa text
< Föregående

Duarte
Duarte