Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

och de skrev sina band i varmaste snäcksand

När gryningen kommer skriver de sina namn med nakna tår i snäcksanden vid Lycke

och sältan river i deras nymornade fötter

lätt upprivna efter gårdagens gruspromenad från Tjuvkil;

hon skriver med hans tår, och han med hennes,

och förälskelsen värker en aning i maggropen

som havets sälta när morgondoppet stänker sina tårar

in mot hennes

 

© Birgitta Wäppling, 31 mars 2013

 

 




Fri vers av © Birgitta Wäppling VIP
Läst 257 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-03-02 23:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

© Birgitta Wäppling VIP