Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vill vara med dig

när varulven springer i fullmånens ljus
och vampyren dricker blod igen
då vill jag vara med dig

när hajen stympar nya offer i havets djup
och hyenan skrattar utan någon tanke
då vill jag vara med dig

när solen än en gång möter månen på sin färd
och karavaner av stillastående bilar tutar
då vill jag absolut vara med dig

när ägget krossats mot stekpannan hårda yta
och såsen skurit sig i djup förtvivlan
då vill jag äta lunch med dig

när lampan släcks över våra huvuden
och du kryper tätt tätt intill mig
då skall jag vara med dig

men inte i natt dock mi bianca
för då vilar jag ensam
och du likaså

men i min tanke
är vi alltid tillsammans

om jag inte råkar tänka på något annat förstås






Fri vers av Hans w-art Westlund VIP
Läst 469 gånger
Publicerad 2004-09-27 23:32



Bookmark and Share


  Martin VIP
...blir tio! Jag tror jag vet var stimmet är i dessa dagar! Rekommenderar igen.
2004-09-28
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP