Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Struntprat


Den starka rösten förblindar och tär
På den som på längtan och förhoppningar bär
Den lyssnar inte, den skriker
Att du ingenting förstår och ingenting begriper

Den vet alltid bäst
Den slänger ut varje objuden gäst
Som talar med en annan stämma
Den vill ensam regera och bestämma

Slå dövörat till den falske profetens pladder och prat
Öppna dig istället för dess mildare kamrat
Som viskar att du har alla förutsättningar och all förmåga
Buren av kärlekens osläckbara gåva
Att finna det du så ivrigt vill åstadkomma
Som gör dig till en storslagen och vacker blomma
Bo R Axelsson




Bunden vers (Rim) av Bo Axelsson
Läst 220 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-03-05 15:56



Bookmark and Share


  Bo Axelsson
När du upptäcker att det existerar en röst i ditt huvud som påstår sig vara du och har allehanda åsikter om dig och aldrig slutar att prata, då har du vaknat upp ur din omedvetna identifikation med den! När du är uppmärksam på den rösten inser du att du inte är den rösten utan den som är medveten om den!
2017-03-05

  Larz Gustafsson VIP
!!!!
2017-03-05

  Bo Axelsson
????
2017-03-05

  Larz Gustafsson VIP
Säger man sanningen blir man alltid betraktad som en falsk profet.
Då ska man stigmatiseras av de där som är självgoda och i sina egna ögon så OERHÖRT kärleksfulla.
Som fariséerna.
2017-03-05
  > Nästa text
< Föregående

Bo Axelsson
Bo Axelsson