Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kär-Lek


Störst av allt är kärleken, sägs det
Ändå så lite om denna kärlek vi vet
Alla jagar efter den hos andra som vore man besatt
Och förstår inte att det är hos sig själv man får den fatt.
Bo R Axelsson




Bunden vers (Rim) av Bo Axelsson
Läst 284 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-03-25 09:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bo Axelsson
Bo Axelsson