Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt bra med kärlek

Kärleken är en underbar del av livet
Om man hittat den

Allt förändras inom en
Den är som en \"extreme makeover\"
för kropp och själ
Och ändå behöver man inte betala för den
eller ansöka om den

Den finner en
när man minst anar det

I de mest hopplösa stunder
I de mest sorgliga stunder
I de mest glada stunder
I de mest romantiska stunder

I de stunder som man bara finns

Kärleken är det som alla söker
och behöver

Kärleken är den bästa medicinen
Den kanske inte hjälper för att ta bort hjärntumören
gallstenen
cancern, som spridit sig i hela kroppen
eller sätter ihop benet som är brutet
Men den tar bort det onda,
och gör att man kan fortsätta leva med det

Det känns som man byter syret mot kärleken
man bara andas in det
och lever i det
Plötsligt så mycket piggare
Det börjar flyga fjärilar i magen,
fjärilar som man aldrig vill bli av med
Det känns som om man kan byta mat mot den känslan
Hungern är något man inte känner
när man är kär
på riktigt

Sömnen är ett minne blott,
varför sova, när man är så pigg
Man vill inte missa en enda sekund av kärleken

Bara går runt i sin egen värld och ler,
skrattar till åt obetydliga saker som ingen annan förstår sig på

Kärleken är underbar, när den är sann




Fri vers av sofiavishet
Läst 705 gånger
Publicerad 2006-05-20 16:52



Bookmark and Share


  Johnny Chow
Kärlek kostar mycket:( det kostar mycket slit att hitta den:( Men när man har hittat den så är allt bara mycket skönare:D Belöningen efter allt man har kämpat:P
2006-05-20

  Malina
Självklart. Hela texten är självklar, iallfall om det är äkta kärlek.

"Den kanske inte hjälper för att ta bort hjärntumören
gallstenen
cancern, som spridit sig i hela kroppen
eller sätter ihop benet som är brutet
Men den tar bort det onda,
och gör att man kan fortsätta leva med det"
Det gillade jag allra bäst.
Otroligt sant, och samtidigt fint skrivet!
Sätter ett bokmärke.
2006-05-20
  > Nästa text
< Föregående

sofiavishet
sofiavishet