Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

The tricky thing


Everyone wants to be loved
The hard thing is to
find someone that does




Fri vers av sofiavishet
Läst 567 gånger
Publicerad 2006-09-24 18:00



Bookmark and Share


  Gunnel André VIP
Den är suverän i sin enkelhet. Bravo!
2006-09-25

  Johnny Chow
:D
2006-09-24
  > Nästa text
< Föregående

sofiavishet
sofiavishet