Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Låt den inte suddas ut som de här rönnbären..


Kärlekstavlan

Kärleken är som en tavla
Målad med tecken och färger
som bara du kan förstå

Putsa den så att den håller sig vacker
Ta hand om den så den håller sig hållbar
Var rädd om den så att den inte går sönder

Se till att hålla den så att människor efter
kommer kunna se den
i samma skick länge




Fri vers av sofiavishet
Läst 691 gånger
Publicerad 2006-09-18 13:05



Bookmark and Share


  KonstigaKatter
Du har så rätt. Kärleken är som en tavla... i batik
2006-09-18
  > Nästa text
< Föregående

sofiavishet
sofiavishet