Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

några rader sorg

månskuggan
flöt över ditt ansikte
i samma ögonblick
som solen gick
i moln
och det du byggt upp
gick i kras
ditt hem lämnade du
bakom dig
sökte nya vägar
för att finna
den vila som bara finns
i stormens mitt




Fri vers av Jess81
Läst 288 gånger
Publicerad 2006-05-20 17:31



Bookmark and Share


  Hildegun Relefors
Mycket vackert och kärleksfullt, fortsätt att skriva, jag blev imponerad av din stil!
2006-05-20
  > Nästa text
< Föregående

Jess81