Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det går inte att hindra mig

Jag har försökt att gå på vatten
Men det gick inte
Jag åt ofta räkor för att överleva
Men jag blev slutligen rosa
Jag lyckades att rita av dig
Men det var sista gången vi sågs
Jag blev en övertygad diplomat
Men retade upp mig själv
Jag fick veta att jag var en ros med taggar ut
Men jag visste inte att jag var en rosa ros
Jag vandrade i motvind stora delar av mitt liv
Utan att veta att det var ändå snabbare än medvind
Jag kunde inte knäppa fingrarna i flera år som liten
Men idag kan jag knäppa med alla fingrarna
Jag är det omöjliga tinget
Det går inte att hindra mig




Fri vers (Fri form) av E_m_m_i_e
Läst 215 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-03-07 22:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

E_m_m_i_e