Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
du lockar mig och du förför men du blommar bara om jag dör


vampyrens förförelse - del två




gravstenen bevisade ingenting
var du verkligen död nu

eller var du bara på genomresa
i mina drömmars landskap

det bevisar ingenting för mig
att jag inte kan se din kropp

så är jag verkligen vaken nu
eller drömmer jag en mardröm

dina röda ögon och svarta mantel
förtrollar inte mig

det är din charm och ditt leende
som får mig att vika undan

dina kalla läppar pressas mot min hals
tömmer mig helt på blod

sen kallar nattens barn dig
och du lämnar mig till nattens kyla




gravstenen bevisade ingenting
var jag verkligen död nu









Bunden vers (Haiku) av Hans w-art Westlund VIP
Läst 498 gånger
Publicerad 2004-09-28 07:55



Bookmark and Share


  Zam
så är det. Vad bevisar en sten?
2004-10-04

  Svartvit dröm
gillar speciellt dom 3 första raderna...

kram på dig
2004-10-01

  Svartvit dröm
gillar speciellt dom 3 första raderna...

kram på dig
2004-10-01

  Roger VIP
Även denna del är mycket mycket bra skriven. Nästan som om du var med om det. Kylan, mörkret och den dunkla begäret att leva av någon annans livsblod, i all evighet. SNYGGT
2004-09-29

  Martin VIP
Finurlig fortsättning på del 1. Det här upplever jag som ett slags känslornas bakfylla. Jag jämför de båda texterna och tycker att de är som spegelbilder av varandra trots att de i form egentligen är väldigt olika. Åter igen gör du ett poetiskt lappkast och landar med rätt sida upp. Som alltid ett nöje att läsa.
2004-09-28

    Idun 1
med vampyren, tror inte jag vill förföras av en äkta vampyr
som först dricker mitt blod och sedan tar mitt liv.
Hellre en äkta charmör. Dikten har faktiskt mycket humor i sina
tankar om döden...

2004-09-28

  *Jenny*
..de tre första raderna är helt underbara!
2004-09-28

  JMR
kan vara vacker, när ingen annan påverkar den.
2004-09-28
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP