Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dag in och dag utan vilja

 

Känslorna svallade

Efter några ögonblick åt samma håll

 

I sin iver höll de om

Den andre för att tillsammans falla

 

Och faller än som regnet

Över högst förmodliga

Inbillat förvirrade tankar

 

Då sanningen är precis lika klar

Som de nakna känslorna själva




Fri vers (Fri form) av Andreas db Gustafsson
Läst 169 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-03-09 16:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Andreas db Gustafsson
Andreas db Gustafsson