Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En dag så blir det så igen, det vet jag Jag bara väntar på tidvattnet att driva mig ut igen. Det har hänt, det händer, det kommer att hända. Förälskelsens härliga plåga...


En dag blir jag kär

pratar med ett magiskt fönster
du kan vara hon
är inte redo
inte än
skapar bilder i en fantasi

fniss bland stjärnor
vid en upplyst sjö
hormonstinna hästar
far runt i min kropp

du är en bild
vars fingrars formade ord
slår mig i blindo
träffar som pistolskott

avsmakar dina gemener
liksom
en vacker champagne i rosa
hjärnan avlägsnad mitt huvud
med ditt väsens trolleri

det strömmar in musik
den har spelats förut
tickat hjärtat i otakt

viftar med min tyllgardin
du ser mig

gör du?




Fri vers av Karin Jungå c/o Vemod VIP
Läst 489 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-03-12 19:40



Bookmark and Share


    ej medlem längre
hoppas du hittar nån typ annika.
2017-03-12

    ej medlem längre
Den där härliga känslan av att något kan hända...snart...
Du sätter ord på känslorna!
2017-03-12
  > Nästa text
< Föregående

Karin Jungå c/o Vemod
Karin Jungå c/o Vemod VIP