Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlekens vågor sköljde över inombords

Skymningens ljus värmde själ
tittade på mina älsklingar
och kände kärlekens stora vågor
skölja över inombords
mitt hjärta log stort
vi var tillsammans
njöt av vår dyrbara tid
visste att snart skulle
vi åter skiljas från varann
men inom oss bodde
hoppet om återseende
på andra sidan Atlanten
hos dig älskade son!





mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 191 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-03-13 23:34



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Gott att ha någon och något att längta till.
2017-03-14
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP