Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"Han gör mig säker på foten, ja, jag är som en bergsget på klipphyllorna. Han leder mig tryggt längs bergskanten." Psaltaren 18:34


Trygghet i en orolig värld.


Här har jag min trygghet

mitt i en orolig värld

Hos den Vän

som blev min

för alla tider




Övriga genrer av Bibbi VIP
Läst 340 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2017-03-14 16:39



Bookmark and Share


  Salvation Pepper
Gott med trygga tankar.
2017-03-21

  Goraxy 89 Orion VIP
Verkligen fint med sådana vänner (en vänskap som aldrig behöver ta slut !

Fin illustration med geten på en otillgänglig klipphylla. Lade för ett tag sedan ut samma bild på facebook :)
2017-03-15

  Eva Helene VIP
Så fint!
2017-03-14

    ej medlem längre
Det är mycket att vara tacksam för!
2017-03-14

    ej medlem längre
Tryggheten ger styrka.
2017-03-14

  Niliboy
Va gott, ha det så bra vännen! Å tack för psaltarcitatet....
2017-03-14
  > Nästa text
< Föregående

Bibbi
Bibbi VIP