Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Avtändning

Tomhet åh du tomhet
Tro inte att jag glömt dig kvar
För kvar är bara jag som inte har nåt krav
Stannar med de smutsigaste barn
Våra kroppar är era när vi är utan hjärna
Dämpar det avlägsna skriket från min pannlob
med ännu ett lila piller och en lina
Lycka är ännu inte nåt vi stött på
Kanske kommer solen lysa för oss en dag
Kanske kommer vår rullgardin var nerdragen då
Som den är för det mesta nu för tiden
Kanske är lyckan det vi ätit upp
fått över oss
eller emot oss
Kanske var det oss det var fel på hela tiden
Passat in har vi ju ändå aldrig gjort
Ett rött sträck på ditt ben för tomhetens skull
En tyngd över min kropp för deras skull
En tyngd du verkar slippa när du är klar
En tyngd som jag, för dig, bär kvar




Fri vers (Fri form) av kattdrottningen
Läst 185 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-03-14 16:58



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Droger är en bomb, när man försöker ta sig in i lyckans sal med alla dess skatter, Man spränger bort mer än man får med sig. Ett tips, sluta med sådant, och läs,lev,skapa och hjälp de som är kvar, så lovar jag dig, en alldeles egen nyckel!
2017-03-16
  > Nästa text
< Föregående

kattdrottningen
kattdrottningen