Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Så kan det gå när man tror att man känner någon


Du var älskad en gång

Jag kommer ihåg ditt leende
Vi hade stora planer
Vi gav varandra styrka
Dina ord kändes så äkta
Allt kändes så levande
Jag kommer ihåg när vi sprang
När vi saktade ner
Vi pratade om allt
Vi hade allt
Du var allt

Jag trodde att jag kände dig

Men en dag skrek du på mig
Du hatade mig
Jag var allt fel
Allt var dött

Du ska bara veta att
du var älskad en gång




Fri vers av E_m_m_i_e
Läst 414 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-03-17 12:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

E_m_m_i_e