Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Små diktaturtroll som försöker kontrollera hjärnan

Diskriminering av oliktänkande fortsätter
åsikter som inte håller sig inom agendans
snäva trånga korridor behandlas illa
de bespottas hånas inför öppen ridå
det visar tydligt på att friheten inte
är omtyckt hos etablissemangets
trångsynta lilla inavel värld
där klappar man varann medhårs
snackar tycka lika snack och
nickar instämmande åt varann
små diktaturtroll som försöker
kontrollera hjärnan hos andra
manipulera dem in på villovägar
deras propaganda stinker lögn
sanningens röster låter befriande
plöjer sig fram över och förbi
tonar starkare och starkare och starkare
faller en bort står det åter
tusen nästa dag och nästa dag
och nästa dag!





mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 170 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-03-18 10:47



Bookmark and Share


  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Vi otämjda,ärliga intellekt ska leva i landet " allas olika värde"
2017-03-18

  Larz Gustafsson VIP
Ett sätt jag märker detta på är när jag skriver till journalister och kommenterar deras artiklar och de inte ens svarar.
2017-03-18
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP