Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hej alla, vi är olika

Att veta sin plats på denna jord
Det är bara ord
Ingen sanning
Att leva i en ensam bemanning
Är det vi vill?
Räcker det till?

Jag hör änglasånger utanför min dörr
Vad var annorlunda förr?
Det är dags att bryta sig fri
Vad ska förbli?
Vad är si?
För vi är fortfarande bara vi

Hej alla, vi är olika
Hej du, vi tar en fika




Bunden vers (Rim) av E_m_m_i_e
Läst 303 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-03-18 18:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

E_m_m_i_e