Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
mot vitt


mot svart

det varma orange blir ibland
djuprött
högljutt
det rosa bleknar bort

färgen rinner av mig
kvar blir en pöl
som långsamt sprider sig
delas i flera fåror

kan växa till en floddal
kan riva upp himmel och helvete
kan bilda en sjö att segla på
eller förlisa




Fri vers av Marian
Läst 406 gånger
Publicerad 2004-09-28 13:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marian
Marian