Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är min stora kärlek

Jesus jag tror på Dig
Du är min sanna vän
har alltid tid för mig
24 timmar om dygnet
Du är min stora kärlek
kan känna hur den sveper
in i mitt hjärtas rum
hur den påverkar mitt liv
Din närvaro är påtaglig
din atmosfär känns
full av frid harmoni
Du gör mig lugn på
livets stormiga hav
Du har makt att stilla
det som är oroligt
Du känner mig helt
förstår bär hjälper
mig genom livet
jag kan känna hur
du älskar mig
och jag älskar dig!




mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 199 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-03-21 11:08



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Som kristen kan man aldrig behaga Gud hur man än försöker.
Och varför?
Jo, på grund av att man genom Jesus Kristus redan behagar Honom! Man är redan fullständigt accepterad genom tron på Jesus! Det är utgångsläget, inte målet.
Gary Wilkerson berättar i sin bok att hans far David blev frigjord då denna sanning gick upp för honom.
Då hade David bl a studerat puritansk litteratur.
Ändå fnyser många kristna föraktfullt åt pionjärerna och ägnar sig hellre åt Hillsongs och Pepsi Cola-väckelsen.
2017-03-21

  Bibbi VIP
Amen!

Så har jag det också.
2017-03-21

    jaybird
Kärlekspredikan, värme och hopp. Ett språk och en framtid. Uppbyggligt.
2017-03-21
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP