Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi är underbara

 

En synd samtidigt som en skam

Att inte fler får se

Tycker jag

 

Den strålande glädjen

Mjukgörandet av hjärtan

Skratten mellan beröringen

Alla dessa fantastiska möten

 

Ensam är jag nödvändigtvis inte så mycket

Om man jämför med det

 

Tillsammans är vi underbara

 

En synd samtidigt som en skam

Att inte fler får se

Tycker den naiva

 

Avundsjukan kan mycket väl få människorna

Att begå de mest egendomliga handlingar

Har jag hört




Fri vers (Fri form) av Andreas db Gustafsson
Läst 170 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2017-03-21 22:02



Bookmark and Share


    ej medlem längre
avundsjukan känner den avundsjuke sist av allt till att hen har.
2017-03-21
  > Nästa text
< Föregående

Andreas db Gustafsson
Andreas db Gustafsson