Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inre smärtor

Ger dig namn så du ska stanna kvar
När jag sviker är det ditt fel
När du rör mig är det synd om mig
Och när jag rör dig gör du fel
Tro inte att detta kommer hålla
"Jag älskar dig" "Det är vi mot världen"
Jag försvann
Kom tillbaka
Skrek
Grät
Du tröstade mig på ett badrumsgolv
Jag hatade dig men närhet är fint
Jag tog piller för att va fin
För piller är fint
I mina kretsar
Du slog aldrig och jag levde för det
Tills ångesten kom och det inte var synd
Om mig längre
Då önskade jag mig händerna tillbaka
Runt min hals
För då fanns det sympati
För någon som är förstörd, förvriden
Någon som mig




Fri vers av kattdrottningen
Läst 215 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-03-23 11:48



Bookmark and Share


  Bjarne Nordbö
Känslofaktor på hög volym. En hit.
2017-04-06

  S.A.I. Steve Lando VIP
starkt välframställt
2017-03-23
  > Nästa text
< Föregående

kattdrottningen
kattdrottningen