Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De för en antidemokratisk kampanj

Tala om diktaturbeteende
om självgodhetens arrogans
en dårskap utan dess like!
medieutredningens ordförande
och tidningsutgivarnas VD
vill sätta munkavle på
Amerikas president!?!
de kräver att han ska hålla tyst
de tål inte att han är kritisk
emot etablissemangets pk agenda!
de för en antidemokratisk kampanj
är motståndare till alternativ media
ska man skratta eller gråta
åt deras tillvägagångssätt
deras lögner har smulat sönder
samhällets grundvalar och
de är specialister på att vinkla
vrida tvista vända mörklägga
sanningen är deras fiende!
de om någon ska hålla igen
sin trut och bära munkavle!





mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 255 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-03-30 10:22



Bookmark and Share


  M M Mannheim VIP
Tror de i Sverige att de kan påverka USAs president? Tror de att Trump ska ringa upp till Löfven och säga att han viker sig i allt nu när Sverige protesterar!
2017-03-30

  Larz Gustafsson VIP
De ska inte lyckas tysta en obekväm opinionsyttring.
Men faktum är att det absolut bästa vi kan göra är att förkunna Jesus, predika evangelium.
Det är det enda som kan förändra världen och människorna som befolkar den.
2017-03-30
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP