Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Eget foto


Ännu

 

 

Bort över ängarna
svävar ännu
ljudet av din röst.

Solen som strålar
mellan molnen
skänker ro och tröst.

Hopp om återseende
värmer långt där inne
i mitt bröst.

Jag ska bevara
alla minnen
innan det blir höst.

 

Kärleken är störst!

 

 

 




Bunden vers (Rim) av ResenärGenomLivet VIP
Läst 413 gånger och applåderad av 27 personer
Publicerad 2017-03-30 11:20



Bookmark and Share


    Ken Cassel
Instämmer
Kärleken är störst

:-)
2017-04-07

  Ljusletaren
Goa ord till en fin bild/kram
2017-04-03

  Bo Himmelsbåge
Rytmiskt rimmad dikt full av värme,
till åminnelse av en kär nära...
Där hoppet om återseende lyser läsaren
via solens strålar och alla gömda minnen!

Mycket fint skrivet, vännen!

2017-04-02

  överlevaren VIP
Ord som strålar värme och kärlek!
2017-03-31

  Eva Helene VIP
Så vackert, trösterikt och hoppfullt! En dikt i ett sorgearbete som borde bli läst av många. Sparar den.
2017-03-31

  Anya VIP
Fint skrivet med bra rytm. Tycker särskilt inledningen är så bra och innehållsrik. tänker mig någon som inte längre finns i livet.
2017-03-31

    ej medlem längre
Fint skrivet!
2017-03-31

  Heikki Hellman
Med dig i dina tankar…… en skön minnesdikt.
2017-03-31

  Rise Little One
Man kan inte kedja fast kärleken...Den kommer och går när den vill!
2017-03-30

  Chawa VIP
Kärleksfull trösterik dikt om och till den saknade. Fint!
2017-03-30

  Olof Lagerhorn VIP
Innerliga och vackra bilder kring minne och återseende.
2017-03-30

  Fem hjärtan VIP
Så vackert och hoppfullt..!
2017-03-30

  thyra
Fina rim och vackra ord!
2017-03-30

    ej medlem längre
O så vackert du skriver
det är så kärleken är störst
2017-03-30

    Elisabeth Nilsson VIP
Vemod och sorg i fint rimmad dikt, där längtans språk lyser hoppfullt.
2017-03-30

    ej medlem längre
Hoppfullt om återseendets glädje!
2017-03-30

  Marita Ohlquist VIP
Ömsint och kärleksfullt där sorgen och saknaden blir lättare att bära genom att bevara minnen och hoppas på återseende!
2017-03-30

  ULJO
Blir upplyft av dessa berörande rader. Fint
2017-03-30

    ej medlem längre
Så vackert och så hoppfullt skrivet!
2017-03-30

  Bibbi VIP
Upplyftande.
2017-03-30

  Niliboy
vackert om kärlek å förtröstan.
2017-03-30

  Stefan Albrektsson
Otroligt innerligt och kärleksfullt (även om tonen av sorg/saknad också lyser igenom)!! Väldigt fint rimmat och rytmiserat! Underbart löftesrikt foto! Ja Kärleken är störst!!
2017-03-30

  Salvation Pepper
Mjukt och fint om "Hopp om återseende".

2017-03-30
  > Nästa text
< Föregående

ResenärGenomLivet
ResenärGenomLivet VIP