Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rör inte min kompis

 

Så strålade allt perfekt

Små sinnen visste likväl

Som allt det andra

Att tillvarata




Fri vers (Fri form) av Andreas db Gustafsson
Läst 201 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-03-30 20:55



Bookmark and Share


    ej medlem längre
bra mystik.
2017-03-30
  > Nästa text
< Föregående

Andreas db Gustafsson
Andreas db Gustafsson