Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad vill våra valda?


Vanligtvis vilda viljor
Vankar vankelmodigt
Vilse vid valet

Väljarnas valda velar

Vad vill vi
Vänligen veta
Våra väljares vilja

Varför välja?




Fri vers (Fri form) av Skaldafnord VIP
Läst 380 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-03-30 21:07



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jag röstar inte. Det slutade jag med för MÅNGA år sedan.
2017-03-30
  > Nästa text
< Föregående

Skaldafnord VIP