Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pennan vägrar munkavle

Pennan vägrar munkavle
den skriver vad som ska stå
böjer sig inte för motstånd
då ska det få smaka på
aldrig att den ska tystas
den strider för sin sak
modig orädd och kraftfull
som en fura alltid rak!





mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 233 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-04-01 10:52



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Utmärkt!
Onwards Christian soldier!
2017-04-01
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP