Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspiration Psaltaren 41:2-4 av kung David. Bild:kung David


Gud välsignar dem som tar hand om fattiga och svaga.


Gud välsignar dem som tar hand om fattiga och svaga.

Han hjälper dem när de råkar ut för svårigheter.

Han skyddar dem och håller dem vid liv.

I hela landet skall man tala om deras lycka,

och Gud kommer inte att utlämna dem till deras fiender.

Han vårdar dem när de är sjuka och lindrar deras plågor och bekymmer.




Övriga genrer av Bibbi VIP
Läst 402 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2017-04-05 10:14



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jaa, det är sant. Men de får lida så mycket! Och många dör eller orkar inte leva...det är så grymt! Myndigheterna har mycket på sina samveten!
2017-04-05

  Eva Helene VIP
En hjälpande hand - fint!
2017-04-05

    ej medlem längre
Amen!
2017-04-05

  Salvation Pepper
Gott!
Och börja med att aldrig döma.
2017-04-05
  > Nästa text
< Föregående

Bibbi
Bibbi VIP