Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"Manuellt arbete"




I själva verket
Har urmakaren
snart gått hem

Och skomakaren
pliggat sin sista sko

Det finns nya klockverk
Och skodon att köpa

Marknaden styr
Och kunden köper

Med ett Berg
av
skräp utanför

I ett allt hetsigare liv
Utan frågor?




Fri vers av Sefarge VIP
Läst 217 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2017-04-07 15:26



Bookmark and Share


  henke_r
Känslan av att vara behövd blir mer och mer ett minne blott. Fint skrivet!
2017-04-09

    ej medlem längre
Frågorna äro många!!! Fint skaldat!
2017-04-08

  Mats Edin VIP
Fina sköna starka strofer
2017-04-08

  Bengt H VIP
Jag gråter...
2017-04-07

  Bossepoet från Österbotten
Defaitism.
2017-04-07

  Staffan Nilsson
Ja, utan frågor, för snart kan vi skriva ut våra egna designa skor på en 3d-printer.
2017-04-07
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP