Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fragment

Fragment av din väg
i pussel jag löser
små sprittande
lätta moln
sorgsna skuggor
mysteriet du

du talar fort i skratt
orden i håv jag fångar
du är alla

men i sorg är du skir
då läser jag ditt hjärta

jag lånar ditt liv
till en liten dikt



















Fri vers av Karin Jungå c/o Vemod VIP
Läst 449 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2017-04-10 12:03



Bookmark and Share


  Vanja-Kristina Morgell
Naw
2019-03-21

  ResenärGenomLivet VIP
Jag tycker dikten är både öm och varm...och mycket fin...
2017-04-10

    ej medlem längre
det blev en bra dikt.
2017-04-10
  > Nästa text
< Föregående

Karin Jungå c/o Vemod
Karin Jungå c/o Vemod VIP