Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Är man INTE anhängare av inbördesbeundran klubben PK, då får man se upp för flygande pajer!


De dricker hellre ur lögnens bägare

Personangrepp är inte ovanligt här
vissa skribenter älskar att sprida hat!
skriver ofta ut personens namn i rubriken
de här typerna avslöjar sig själva
de bara bevisar vilka fula hjärtan de bär
respekt för olika finns inte på deras karta
de är arroganta självgodhets apostlar
så upptagna av sina stora egon
och så ofta är de anhängare av
etablissemangets PK gäng
de gillar absolut inte att lyssna
på budskapen ur sanningens källa
de dricker hellre ur lögnens bägare
som är infekterad och förgiftar
folks hjärnor och matar dem
med dynga av stora mått!





mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 289 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-04-12 10:38



Bookmark and Share


    jaybird
De utmärker sig genom bristen på argument, siffror och dokumentation.
Vad som är orsak eller verkan är svårt att veta.
Personangrepp och våld är legio.
2017-04-12

  Flicis VIP
Ja, det är lätt, när vissa går samman. Men dem brukar jag blockera.


2017-04-12

  Larz Gustafsson VIP
Utmärkt!
Verkligen sanna ord.
Jag är själv inte Guds bästa barn (snarare ett svart får) men jag vet när jag angrips oförskyllt och när jag förtjänat det.
2017-04-12
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP