Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vet du att det finns vägar, även om inte rymden märks?

det finns inget universum

allt var en dröm

 

men det är när vi nyper oss själva i armen

som vi inser att det vi upplever

är vad vi kan ta in

 

det som ryms i vårt medvetande

det som våra tankar och sinnen rymmer

 

allt annat rymmer

utom det tänkbaras gränser

 

utom oss

 

© Birgitta Wäppling, 13 april 2017

 

 

 




Fri vers (Fri form) av © Birgitta Wäppling VIP
Läst 228 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-04-13 16:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

© Birgitta Wäppling VIP