Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt Du gjorde var av kärlek din död var full av kärlek

Via Dolorosa, smärtornas väg
vandrade Du Jesus fram på
Du bar korset upp till Golgata
Du hade blivit misshandlad
människor spottade på Dig
piskade och ropade fula ord
hånade Dig för den Du var
Du var på väg till avrättningsplatsen
där dit blod skulle droppa
ner från ditt huvud dina fötter händer
kärleksblod för världens folk
allt Du gjorde var av kärlek
din död var full av kärlek
och din uppståndelse var kärlek
Du är genomdränkt av KÄRLEK
Du är min hjälte min ledsagare
min inspiration min tro mitt hopp
Du är mitt livsviktiga syre!





mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 184 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-04-14 13:11



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Människorna ville leva i mörkret för att de hatade Ljuset. Så är det fortfarande. Hur mycket kyrklig kulturfernissa och självgodhet man än försöker kamouflera det hela med.

Vi kan inte andas utan syre, pyre.
2017-04-14
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP