Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om terrorn


Till mine till motstånd.

Till minne till motstånd.
En säng av rosor.
Till minne till motstånd.

Det omänskligt onda,
slår den öppna famnen.

Saknad av de som berört oss
får de på avstånd att sörja.

De oberörda möter de berörda.
Det kalla hjärtat får de varma
Att sörja, våndas.

Låt våra tårar bli floder som
deklarerar vår sårbarhet.
I vår brustenhet,
där finner vi vår mänsklighet,
där är kärleken gömd.




Fri vers (Fri form) av Kjell-Gunnar Bergman
Läst 239 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-04-15 08:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kjell-Gunnar Bergman
Kjell-Gunnar Bergman