Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nyfiken

Du söker mitt ansikte
Du ser mig och ler.
Du är nyfiken på mig.
Ditt ansikte döljer inget.
Du är oförfalskade och ren.
Du ger glädje i din blick.
Du är inte ens ett år

Jag blir sedd av dig
Berörd på djupet.
Du håller livet i din blick.




Fri vers (Fri form) av Kjell-Gunnar Bergman
Läst 265 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-04-15 08:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kjell-Gunnar Bergman
Kjell-Gunnar Bergman